Innan

Innan jag går och lägger mig vill jag bara Säga Tack till Elin som designade om min blogg. Är mkt tacksam för  det Tack ännu en gång. =)



över och ut och God Natt^^


Trött

Tyvärr så orkar jag inte vara uppe mer än 38 timmar är jävligt trött och sparar där med 48 timmaren till DH om det nu blir ngt DH för min del Hoppas på de.... Tycker att 38 timmar är ganska bra för någon som inte är van vid de så .    

Kl e 03:12 och jag går o lägger mig.  och där med avslutar min personliga tävling
God natt^^

så vart de svart...

Jaha då vare dags för ett blogg inlägg mkt har hänt sen sist jag la in ett "Riktigt" blogg inlägg. Det har bl.a varit jul och de e snart Nyårsafton en av de bästa dagarna på året efter födelsedagen såklart.  Nu till nutiden idag har jag Lanat men några polare samt igår till imorrn för sen e jag riktigt trött då jag tävlar med mig själv om hur länge jag kan va upp änså länge e jag uppe i 32 timmar lite snabbt räknat och mer kommer de bli. Fast de har sina bieffekter dock att reaktion o sånt blir lite sämre men men vafan lite kul ska man ha. om ngn har lust inatt mellan 27/12- 28/12 är uppe och inte har min msn så får ni gärna adda den ( [email protected] )och hålla mig sällskapför när klockan slår 12 50 imon (28/12) har jag varit uppe i 48 timmar. De va lite om läget hos mig mer kommer under natten tror jag eller iaf hoppas på de.

över och ut 

Ps. för de som e intresserade så är mitt gamla rekord 35 timmar..


God Jul




God Jul Gött folk  =)

Dagens Låt 23/12



Dagens Låt 23/12:
Akon - Right Now (Dennis. D remix)


Dagens Låt 22/12


   Dagens Låt 22/12:
   Pulsedriver - The Whistle Song (Solar Patrol Remix)

Nu går det att kommentera om Dagens Låt i Chat Boxen till vänster  Enjoy

Dagens Låt 21/12



                                         Dagens Låt 21/12:
Lady GaGa vs Fedde Le Grand - Just Dance For Detroit (G.reg Bootleg)

Dagens Låt 20/12

Dagens låt 20/12:  Lady GaGa - Poker Face (Jody Den Broeder Radio Edit)  http://se.youtube.com/watch?v=bNbZ_sjnH3g&feature=related

                        Dagens låt 20/12:
Lady GaGa - Poker Face (Jody Den Broeder Radio Edit)
http://se.youtube.com/watch?v=bNbZ_sjnH3g&feature=related

Sponsored by Elin  =)


Back in business :P

Då vare dags första blogg inlägget på länge^^ har valt efter många om och men bestämt att jag ska börja igen. Då även kommer Dagens Låt som förnuvarande ligger på Bdb (stoffe-1992@bdb) hamna även här. kommer även länka till min radio så tyvärr bara e igång ibland här aja lite om dagen vakna runt 11 åt lite frukost och sedan slappa en stund sedan vare rensa förådet som gällde där jag hitta mkt intressanta saker som min lego lastbil som jag o min broder satte ihop för 3 år senkan lägga upp dom ngn gång i framtiden då jag byggt min mobilkran oxo^^ men de tar vi då jao vad ska man tillägga jo just ja de va ganska segt ida men annars rullat framåt seeya  

över och ut


Ska man eller ska man inte de e frågan... hmmm....

Ska man börja blogga igen eller ska man låta bli frågar alla er där ute den frågan svara så snart ni kan =D

Över och ut

RSS 2.0